Салатники, блюда, миски

Миска овальна 12 л

127.80 ₴

Замовити

Миска Bormioli Rocco Parma 14 см

98.90 ₴

Замовити

Миска 3 л 21139/990845

59.90 ₴

Замовити

Миска 1,5 л 21137/990843

42.40 ₴

Замовити

Салатник Arum d12,5 см K5206

35.90 ₴

Замовити

Салатниця 6 л 21176

90.10 ₴

Замовити

Салатник BOR 800 мл Modi 14

82.80 ₴

Замовити

Салатник BOR 1,2 л Modi 20

179.10 ₴

Замовити

Блюдо пасхальне d 24,5 см

22.00 ₴

Замовити

Салатниця кругла 1 л

33.10 ₴

Замовити